Εγγύηση επιστροφής και πολιτική αλλαγών

1. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων (2 εβδομάδες)

Κάθε αγορά προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.shishascience.com προστατεύεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι από το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να το επιστρέψετε και να σας επιστραφούν τα χρήματα που πληρώσατε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email support@shishascience.com ή καλέστε στο 00357-99912791 εντός 2 εβδομάδων από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν για να σας δώσουμε οδηγίες πως θα επιστρέψετε το προϊόν. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την επιστροφής και όλα τα σχετικά κόστη βαραίνουν τον αγοραστή. Η επιστροφή μπορεί να γίνει κατ΄ιδιαν ή το προϊόν να αποσταλεί με συστημένο πακέτο (με tracking number).

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην χωρίς να έχει υποστεί ζημία ή αισθητική βλάβη.

Όταν το προϊόν επιστραφεί ελέγχεται και σας ενημερώνουμε για την λήψη του. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ηλεκτρονικά στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή ή στο λογαριασμό σας.

1.2. Αλλαγή ελαττωματικών προϊόντων.

Ως μέρος του συστήματος διασφάλισης της ποιότητας, πριν την αποστολή της παραγγελίας, τα προϊόντα ελέγχονται και φωτογραφίζονται. Στην σπάνια περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο ελάττωμα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά εντός 7 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν ώστε να το αντικαταστήσουμε αμέσως. Ο χρόνος αποστολής που προϊόντος που θα αντικατασταθεί εξαρτάται για κάθε περίπτωση. Για προϊόντα με ξύλινα μέρη, οι διαφορές στην εμφάνιση, υφή και μπογιά του ξύλου δεν θεωρούνται ελάττωμα και δεν αντικαθίστανται δωρεάν.

Scroll to Top